dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

Remschijven kopen

Eenvoudig online remschijven kopen 

Online de juiste remschijven kopen voor je wagen lastig? Niet als je daarvoor de webshop van Dutch Car Parts gebruikt. Wij maken namelijk gebruik van een ingenieuze zoekmachine die gekoppeld is aan de database van de RDW. Hierdoor hoef je alleen maar het kenteken van je voertuig in te vullen, waarna het systeem automatisch alle verkrijgbare onderdelen van jouw merk en type auto erbij zoekt. Dit geldt dus niet alleen op het moment dat je bij ons remschijven kopen wilt, maar ook als je als je voor je wagen bijvoorbeeld nieuwe remblokken bestellen gaat.

 

Remschijven kopen tegen aantrekkelijk lage prijzen 

Als je eenmaal alle verkrijgbare items voor je auto in beeld hebt, zal het je hoogstwaarschijnlijk opvallen dat online remschijven kopen in onze webshop een stuk voordeliger is, dan wanneer je hetzelfde product bij een dealer of autovakhandel in de stad aan zou schaffen. Dat voordeel  is mede te danken aan de slimme manier waarop we grootschalig inkopen. Als we bij onze leverancier onder andere remschijven en remklauwen kopen, doen we dat op een dusdanig grote schaal, dat we extra korting bij die leverancier kunnen bedingen. Dat voordeel rekenen we dan door in onze prijs, zodat je vervolgens via ons voordelig remschijven kopen kunt.

 

Onze aanvullende zorg na het remschijven kopen 

Remschijven kopen via de online shop van Dutch Car Parts betekent tevens, dat je je order snel in huis hebt, zodat je de nieuwe schijven dan desgewenst meteen op je wagen kunt monteren. Omdat we absoluut begrijpen hoe belangrijk remmen voor een auto zijn, kun je ervan verzekerd zijn dat we na het remschijven kopen extra veel zorg besteden aan het verpakken ervan, zodat de producten je in perfecte staat bereiken. Deze zorg geldt overigens niet alleen voor remschijven. Alle producten die je online bij Duth Car Parts koopt ondergaan een dergelijke zorgvuldige behandeling voordat ze verzonden worden.

 

Remblokken bestellen | remblokken kopen | remklauw vervangen | remklauwen kopen | remschijven kopen | remmen

SELECTEER ONDERDEEL