dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

auto onderdelen webwinkel
auto onderdelen webshop

Over dutch car parts

Wie zijn wij?

Welkom bij dutchcarparts.nl, dé webwinkel voor alle auto onderdelen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan originele en gelijkwaardige kwaliteit auto onderdelen voor meer dan 65 gangbare auto merken (bijvoorbeeld Mercedes-Benz, BMW, Volvo, Opel, Audi en Volkswagen). Alle auto onderdelen van dutch car parts voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die gesteld zijn door de Europese wetgeving.

Wij hebben onze leveranciers zorgvuldig gekozen met als doel onderdelen aan te bieden tegen een gegarandeerde kwaliteit voor de beste prijs. Wij hanteren bij alle onderdelen en producten uit ons assortiment uiteraard de fabrieksgarantie en onze klanten hebben alle rechten die aan de garantievoorwaarden verbonden zijn.

Snel en veilig online aankopen

Bij dutchcarparts.nl kun je als particuliere en zakelijke klant eenvoudig en snel de juiste auto onderdelen vinden. Door simpelweg een kenteken in te voeren of een auto te selecteren worden de auto onderdelen die geschikt zijn voor de geselecteerde auto in ons menusysteem overzichtelijk getoond.

Alle klanten kunnen op dutchcarparts.nl veilig en vertrouwd betalen en hebben een bedenktijd van 14 dagen. Als aspirant lid van de Thuiswinkel waarborg hebben wij ons verbonden aan de gedragsregels en de duidelijk opgestelde algemene voorwaarden van deze organisatie.

Bestellingen worden door Post.nl of Transmission in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen geleverd. Mocht de verwachte levertijd niet haalbaar zijn dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. Onze verzendkosten beginnen bij €2,50 voor brievenbuspost en kleine pakketten boven de €125,- worden gratis thuis bezorgd (met uitzondering van toeslagen). Klik hier voor een overzicht van alle verzendkosten. Je betaald slechts een keer verzendkosten per bestelling, ongeacht het aantal onderdelen of pakketten.

Bedrijfs informatie - Contactgegevens

Bij dutch car parts kunnen onze klanten 24 uur per dag 7 dagen in de week terecht om te winkelen en dan staan wij klaar om alle vragen via de mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 op +31 (0)850 400350.

dutchcarparts.nl is onderdeel van:

Dutch Car Parts BV

De Limiet 5

4131NR Vianen

 

Rabobank Nederland : NL25 RABO 0321 9184 52 (BIC RABONL24)
Kamer Van Koophandel dossier nummer : 69474106
BTW nummer : NL857866011B01

Voor overige vragen kan je terecht bij onze klantenservice pagina.

Of stuur een E-mail naar: info@dutchcarparts.nl

Veel winkelplezier,
Het team van dutchcarparts.nl

SELECTEER ONDERDEEL