dé webwinkel voor alle auto onderdelen
    Home > Merken > Volvo auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

VOLVO AUTO ONDERDELEN

Volvo Onderdelen kopen

Volvo onderdelen snel online kopen op dutchcarparts.nl. Selecteer hieronder het model en vervolgens het type Volvo of vul het kenteken in om de juiste automaterialen voor de geselecteerde Volvo in het menu te tonen.
TIP ! gebruik het bovenste menu om sneller onderdelen te vinden.

Volvo Personvagnar AB (bekend als Volvo Cars) werd opgericht in 1927 in Gothenburg, Zweden door kogellagerfabrikant SKF. In 1935 is Volvo AB zelfstandig verder gegaan. Volvo is vooral bekend om zijn betrouwbare en veilige modellen. Pionier op het gebied van veiligheid, heeft Volvo in 1944 veiligheidsglas en in 1959 de driepuntsgordel geïntroduceerd. Een van de belangrijkste uitvindingen die de overlevingskansen van inzittende met 50% vergroten.  Huidig getestte modellen hebben een waardering van 5 sterren gekregen van EuroNCAP.
Het eerste model dat van de band rolde was de OV 4. Na de jaren ’40 hadden zij veel succes met de PV444 en zijn opvolger de PV544. In de jaren ‘60 was de Volvo Amazone zeer populair waarvan de 123GT het meeste sportieve model was.
In 1999 werd de personenautodivisie van Volvo aan de Ford groep verkocht en vanaf 2010 is Volvo Cars eigendom van de Chinese autofabrikant Geely.

Volvo Onderdelen Online Bestellen

Bij dutchcarparts.nl leveren wij nieuwe en gereviseerde Volvo onderdelen om de kapotte originele Volvo onderdelen te vervangen of repareren. Je kunt veilig online Volvo onderdelen bestellen voor alle onderstaande Volvo modellen met een uitgebreide selectie van bijvoorbeeld Volvo remschijven, Volvo remblokken, Volvo trekhaak, Volvo dakkoffer, Volvo fietsendrager, Volvo bougies, Volvo luchtfilters, Volvo oliefilter, Volvo kachelmotor, Volvo brandstoffilter, Volvo accu, Volvo veren, Volvo waterpomp, Volvo stuurbekrachtigingspomp, Volvo koppeling set, Volvo draagarmen, Volvo distributieriem, Volvo schokdempers, Volvo plaatwerk, Volvo ruitenwissers, Volvo spiegels, Volvo koplampen, Volvo achterlicht, Volvo slot, Volvo dakantenne en nog veel meer.

Al onze Volvo modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL