dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Volvo auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

VOLVO AUTO ONDERDELEN

 Volvo, de veiligste auto ter wereld

Volvo werd in 1927 opgericht door Gustav Larson en Assar Gabrielsson, met steun van SKF. Gabrielssons vrouw stierf als gevolg van een tragisch verkeersongeval. Aangezien het ongeval kon worden vermeden, besloot Gabrielsson dat hij de veiligste auto ter wereld zou maken. Dit verklaart waarom Volvo synoniem staat voor veiligheid.

Volvo richt zich op het maken van auto's voor de Zweden. Zweden is een erg koud land met veel sneeuw, wat de wegen gevaarlijker maakt, omdat de sneeuw de wrijving van de banden met het asfalt tot een kritiek niveau vermindert en leidt tot verlies van controle. Als gevolg daarvan is het (nog steeds) een grote uitdaging om de auto's op een veilige wijze te besturen. Volvo-ingenieurs zagen dan ook in dat de auto's steeds veiliger worden.

Volvo onderdelen online bestellen

Volvo-auto's moeten taai en betrouwbaar zijn. Ze zijn gemaakt om bestand te zijn tegen zware sneeuwval. Automobilisten in Zweden, die op noordelijkere plaatsen wonen, mogen hun auto in feite niet blijven gebruiken zonder vervangende Volvo onderdelen te hebben. Maar ook buiten Zweden gaat de fabrikant er prat op dat de auto's zeer veilig en stabiel op de weg zijn.

Onderdelen Volvo en andere merken

Wereldwijd wordt dan ook zorg gedragen voor een goede toelevering van Volvo onderdelen ter vervanging van defecte of versleten onderdelen. In Nederland zijn degelijke, betrouwbare en betaalbare Volvo onderdelen verkrijgbaar bij dutchcarparts.nl. Volvo onderdelen bestellen kan bij ons snel, gemakkelijk en veilig online.

Betrouwbare Volvo onderdelen

Volvo's zijn goed afgewerkte auto's, uitgerust met hoogwaardige materialen en boordevol technologie om de wereld te laten zien hoe goed Volvo-auto's zijn. Ze zijn het wereldwijde symbool van Zweden. De Cross Country-versies zijn speciaal opgewaardeerd voor avonturiers, die het uithoudingsvermogen van de auto op besneeuwde paden in het noorden van Zweden uitdagen. Deze modellen hebben een hoge vering, de banden hebben een grotere aanhang en de auto is voorzien van een rek aan het plafond.

Kapotte Volvo onderdelen vervangen

Om tijdens deze Cross Country avonturen de auto veilig en stabiel te blijven houden, is het zeker raadzaam om tijdig versleten of kapotte Volvo onderdelen te doen vervangen of repareren. Wie prijs stelt op degelijke Volvo onderdelen die net zo betrouwbaar zijn als de originele Volvo onderdelen, doet er goed aan een kijkje te nemen op onze website. We hebben een ruim assortiment aan Volvo onderdelen van onder meer het model 740 Estate Combi 1985 – 1992, waaronder ruitenwissers en koplampen, maar ook een trekhaak.

Van Volvo antennemast tot rembekrachtiger

Bij dutchcarparts.nl zijn online Volvo onderdelen te bestellen voor alle Volvo modellen, van Volvo remschijven tot Volvo remblokken. Niet te vergeten een Volvo trekhaak, Volvo dakkoffer of Volvo fietsendrager, maar ook bougies, lucht-, brandstof- en oliefilters, alsook diverse pompen waaronder de Volvo waterpomp. Zelfs voor de minder voor de hand liggende onderdelen zoals een Volvo antennemast of een Volvo rembekrachtiger zijn wij de beste keus.

Snelle service bij aankoop Volvo onderdelen

Online Volvo onderdelen bestellen bij dutchcarparts.nl betekent dat u kiest voor een uitstekende service. Wij garanderen u concurrerende prijzen, een snelle levering en een brede keuze in merken. Bovendien zorgen we ervoor dat alle bestelde onderdelen netjes verpakt zijn. Overigens hebben wij ook een ruim assortiment aan onderdelen van andere merken zoals HondaMazda en Alfa Romeo.

Volvo V70

De Volvo V70 is een speciaal type Volvo, in 1998 voorzien van bijgewerkte ophanging, verbeterde zijairbags, een nieuw interieur en vierwielaandrijving motoropties. In 1999 werd het uitgebracht met bijgewerkte veiligheidsvoorzieningen, een beter remsysteem (vierkanaal ABS), hoofdbescherming voor zijdelingse airbags, stabiliteit en tractiecontrole (aangeboden als standaardfuncties) en updates voor het interieur en exterieur. Een verbeterde motor, een gloednieuwe en effectievere transmissie- en trim-updates sierden de 2000 V70.

Grote selectie Volvo onderdelen

De 2001 Volvo V70 kreeg een volledig nieuw ontwerp en pronkte met een geheel nieuwe carrosseriestijl, een nieuw interieur en gemoderniseerde veiligheidsvoorzieningen. Van dit model hebben we bij dutchcarparts.nl overigens ook een grote selectie aan onderdelen, zoals ruitenwissers en contactslot van de Volvo V70.

Koplamp Volvo V40

Volvo heeft een welverdiende reputatie als het gaat om veiligheid van zijn auto's. De Zweedse fabrikant heeft in de loop van de jaren steeds meer veiligheidsvoorzieningen ontwikkeld en het huidige assortiment auto's voldoet zeker aan de erfenis van het bedrijf. Dat geldt ongetwijfeld ook voor de Volvo V40. De V40 kreeg de hoogste score van 5 sterren door Euro NCAP voor haar veiligheidsvoorzieningen.

Oerdegelijke onderdelen Volvo

De V40 kreeg 's werelds eerste voetgangersairbag en staat op het gebied van veiligheid aan top als het gaat om gordelspanners van de voorstoelen, dynamische stabiliteit en tractiecontrole, noodrem-assist met ABS, Side Impact Protection en whiplash-bescherming. Van de Volvo V40 hebben we bij dutchcarparts.nl trouwens ook oerdegelijke onderdelen zoals koplampen en ruitenwissers.

Volvo onderdelen netjes verpakt

Bij dutchcarparts.nl houden we een uitstekende service hoog in het vaandel. Wij garanderen u concurrerende prijzen, een snelle levering en een brede keuze in merken. Bovendien zorgen we ervoor dat alle bestelde Volvo onderdelen netjes verpakt zijn. Neem ook eens een kijkje op onze andere pagina's voor gerenommeerde merken zoals Kia en Honda.

Al onze Volvo modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL