dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Seat auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

SEAT AUTO ONDERDELEN

Seat Onderdelen kopen

Seat onderdelen snel online kopen op dutchcarparts.nl. Selecteer hieronder het model en vervolgens het type Seat of vul het kenteken in om de juiste automaterialen voor de geselecteerde Seat in het menu te tonen.
TIP ! gebruik het bovenste menu om sneller onderdelen te vinden.

Seat SA (Sociedad Española de Automóviles de Turismo SA) werd opgericht in 1950 en is het meest betaalbare merk van de Volkswagen Groep. De Leon en Ibiza zijn de meest sportieve modellen van Seat, daarnaast zijn ook ruimteauto’s in het programma opgenomen.
Vanaf de jaren ’50 had Seat en samenwerkingsverband met Fiat. De modellen waren eigenlijk van Fiat met de Seat merknaam, bijv. de Fiat Panda die in Spanje werd verkocht als Seat Panda. In 1953 werd de eerst Seat gebouwd, de Seat 1400 met een topsnelheid van 120km/u. Tot 1980 werden Seat’s  wel gebouwd, maar in het buitenland verkocht onder de merknaam Fiat.

Het eerste model dat verkocht werd onder Seat’s eigen naam was de Seat Ronda en in 1984 kwam de Seat Ibiza van de lopende band. Een jaar later kwam 51 procent van de aandelen in handen van de Volkswagen Groep, in 1990 had de VW Groep het meerderheidsbelang uitgebreid tot bijna 100 procent.

Seat Onderdelen Online Bestellen

Bij dutchcarparts.nl leveren wij nieuwe en gereviseerde Seat onderdelen om de kapotte originele Seat onderdelen te vervangen of repareren. Je kunt veilig online Seat onderdelen bestellen voor alle onderstaande Seat modellen met een uitgebreide selectie van bijvoorbeeld Seat remschijven, Seat remblokken, Seat trekhaak, Seat dakkoffer, Seat fietsendrager, Seat bougies, Seat luchtfilters, Seat oliefilter, Seat kachelmotor, Seat brandstoffilter, Seat accu, Seat veren, Seat waterpomp, Seat stuurbekrachtigingspomp, Seat koppeling set, Seat draagarmen, Seat distributieriem, Seat schokdempers, Seat plaatwerk, Seat ruitenwissers, Seat spiegels, Seat koplampen, Seat achterlicht, Seat slot, Seat dakantenne en nog veel meer.

Al onze Seat modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL