dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Opel auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

OPEL AUTO ONDERDELEN

Opel onderdelen kopen

Opel onderdelen snel online kopen op dutchcarparts.nl. Selecteer hieronder het model en vervolgens het type Opel of vul het kenteken in om de juiste automaterialen voor de geselecteerde Opel in het menu te tonen.
TIP ! gebruik het bovenste menu om sneller onderdelen te vinden.

Dit automerk is één van de grootste Duitse autofabrikanten met een breed scala aan modellen. Erg populair zijn nu de Astra en Corsa en vroeger was Opel marktleider met de Kadett, Rekord en Olympia.

Al sinds de jaren '60 maakt Opel zelf sportieve GT varianten op zijn modellen die prominent waren in de rallysport.

Adam Opel AG, beter bekend als Opel, is als naaimachinefabriek opgericht in 1862 door Adam Opel. In 1886 is hij door zijn vijf zoons overtuigd om fietsen te gaan produceren, en drie jaar na zijn overlijden begonnen zijn zoons met het bouwen van hun eerste wagen. In 1931 is Opel overgenomen door General Motors.

Opel onderdelen Online Bestellen

Bij dutchcarparts.nl leveren wij nieuwe en gereviseerde Opel onderdelen om de kapotte originele Opel onderdelen te vervangen of repareren. Je kunt veilig online Opel onderdelen bestellen voor alle onderstaande Opel modellen met een uitgebreide selectie van bijvoorbeeld Opel remschijven, Opel remblokken, Opel trekhaak, Opel dakkoffer, Opel fietsendrager, Opel bougies, Opel luchtfilters, Opel oliefilter, Opel kachelmotor, Opel brandstoffilter, Opel accu, Opel veren, Opel waterpomp, Opel stuurbekrachtigingspomp, Opel koppeling set, Opel draagarmen, Opel distributieriem, Opel schokdempers, Opel plaatwerk, Opel ruitenwissers, Opel spiegels, Opel koplampen, Opel achterlicht, Opel slot, Opel dakantenne en nog veel meer.

Al onze Opel modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL