dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Honda auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

HONDA AUTO ONDERDELEN

 Honda, één van de voertuigen van de hoogste kwaliteit

Chauffeurs zullen Honda-auto's zeker herkennen als één van de voertuigen van de hoogste kwaliteit, die op dit moment op de weg rijden. De geschiedenis van Honda begon echter lang voordat het bedrijf zijn eerste auto maakte. Oprichter Soichiro Honda was altijd al geïnteresseerd in auto's en kreeg zijn start in de garage van Art Shokai als een monteur van raceauto's.

Met behulp van financiering door een vriend (Kato Shichiro) startte Honda TokaiSeiki in 1937. Na de verwoesting van één fabriek tijdens de oorlog en nog één in 1945 als gevolg van de Mikawa-aardbeving, begon Honda met de bouw van een gemotoriseerde fiets onder auspiciën van de naam Honda Technical Research Institute.

Dit instituut werd in 1949 geliquideerd en de daaruit voortvloeiende middelen werden gebruikt om Honda Motor Co. Ltd. op te richten. Tijdens deze vroege periode richtte het bedrijf zich op het bouwen van motorfietsen en in 1964 was het één van 's werelds grootste motorfietsfabrikanten.

Alle Honda onderdelen

De Honda Motor Company is thans een multinationaal bedrijf dat divers is in zijn gefabriceerde producten. Honda is sinds 1964 de grootste fabrikant van niet alleen motorfietsen, maar ook verbrandingsmotoren. Tegenwoordig produceert het bedrijf jaarlijks bijna 15 miljoen motoren en vervaardigt het vliegtuigen, terreinwagens, auto's, elektrische generatoren, jet motoren, grasmaaiers, buitenboordmotoren, zonnepanelen, waterpompen en waterscooters.

Onderdelen Honda Accord

Van de auto's zijn een aantal populaire modellen gemaakt, waarvan de Honda Accord en de Honda Civic de bekendste zijn. Van deze, maar ook andere modellen zoals de Prelude, Legend en CR-V heeft dutchcarparts.nl Honda auto onderdelen, die online te bestellen zijn. Ook degenen die motoronderdelen van Honda willen kopen, zullen op onze website ongetwijfeld aan hun trekken komen.

Honda onderdelen bestellen

Honda is voortdurend één van de marktleiders geweest in de ontwikkeling van voertuigen die alternatieve brandstofbronnen gebruiken, van de eerste hybride elektrische auto in 1999 en flex brandstof in 2006 tot waterstofbrandstofcellen in 2008 en de volledig elektrische Fit EV in 2012. Innovatie blijft overvloedig, aangezien Honda steeds meer zoekt naar manieren om hybride en ultraveilige en brandstofefficiënte voertuigen te maken.

Betaalbare onderdelen Honda

Om uw auto veilig en brandstofefficiënt te houden moet u zich ervan verzekeren dat alles werkt zoals het hoort, van de motor tot het allerkleinste onderdeel. Betaalbare en betrouwbare onderdelen van bijvoorbeeld de CR-V. Ook onderdelen van merken zoals BMWPeugeotVolvo vindt u bij ons.

Onderdelen populaire Honda Civic

Toen de Honda Civic modeljaar 1973 werd geïntroduceerd, had het net zo goed een buitenaardse transportvoertuig kunnen zijn. Met een dwars gemonteerde motor, voorwielaandrijving, een volledig onafhankelijke schorsing, een eigenzinnige en schattige styling en ruimte voor vier was de Honda Civic alles wat de toenmalige kleine auto's niet waren.

Honda Civic onderdelen

Inmiddels is de Honda Civic al langer dan 40 jaar een populaire auto onder vele bestuurders wereldwijd, gebaseerd op een reputatie van betaalbaarheid en betrouwbaarheid. Er zijn veel modellen geweest die hebben geleid tot de huidige Honda Civic 2015, en elk model is gebouwd op het succes van eerdere modellen. De geschiedenis van de Honda Civic is rijk aan onderscheidingen.

Degelijke Honda onderdelen

Wie in het bezit is van een Honda Civic zal wel gemerkt hebben dat de auto een bijna perfecte balans heeft tussen comfort en bestuurdersbetrokkenheid. Dankzij de soepele rit, de responsieve besturing, krachtigere turbo-eenheid en de dynamische chassisdynamica is het een genot om het in elke rijsituatie te besturen. En mocht dat plezier überhaupt dreigen te stagneren vanwege een defect onderdeel, dan kunt u bij dutchcarparts.nl online – dus snel en veilig – degelijke Honda civic onderdelen bestellen.

Honda auto onderdelen bestellen

Honda auto onderdelen online bestellen? Bij dutchcarparts.nl kan dat veilig. Wij leveren nieuwe en gereviseerde Honda onderdelen om de kapotte originele Honda onderdelen te vervangen of te repareren. Voor alle onderstaande Honda modellen hebben we een uitgebreide selectie van onder andere Honda remschijven, Honda remblokken en Honda bougies. Tevens hebben we onderdelen zoals de Honda trekhaak, Honda dakkoffer en Honda fietsendrager beschikbaar.

Van luchtfilter tot distributieriem Honda

Filters zoals de Honda luchtfilter, Honda oliefilter en Honda brandstoffilter zijn eveneens online te bestellen, evenals de Honda kachelmotor, Honda accu en Honda veren shuttels. Ter vervanging van versleten originele pompen, waaronder de Honda waterpomp of de Honda stuurbekrachtigingspomp, hebben we in ons assortiment net zo betrouwbare Honda onderdelen. Neem ook eens een kijkje op onze andere pagina's voor merken zoals Mazda en Volvo voor onderdelen van desbetreffende merken.

Al onze Honda modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL