dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > BMW auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

BMW AUTO ONDERDELEN

 BMW, één van de meest bewonderde en vertrouwde autofabrikanten

Bayerische Motoren Werke, in de volksmond bekend als BMW, is een in Duitsland gevestigd automobielproductiebedrijf. Het werd in 1916 opgericht door Franz Josef Popp. BMW heeft haar hoofdkantoor in München, Duitsland. Met een werknemersaantal van 105.876 (vanaf 2012) is BMW één van de meest bewonderde en vertrouwde autofabrikanten, naast Audi en Mercedes-Benz.

BMW onderdelen zoals koplampen

Veel BMW-coureurs kunnen getuigen dat hun BMW verschillende handige en slanke functies hebben. De meeste zijn uitgegroeid tot een integraal onderdeel van het pure rijplezier van het besturen van een BMW. Daartoe behoren ongetwijfeld de adaptieve koplampen.

BMW koplampen

De adaptieve koplampen werpen hun lichtbundel in de richting van de richting waarin u rijdt, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens nachtritten over bochtige wegen. De sensoren meten snelheid, stuurhoek en gieren (rotatiegraad rond de verticale as) voordat de kleine elektromotoren worden gecommuniceerd om de koplampen naar links of rechts te draaien. BMW koplampen behoren overigens tot het ruime assortiment aan BMW onderdelen, die verkrijgbaar zijn bij dutchcarparts.nl.

BMW onderdelen bestellen

Een andere voorziening die het rijplezier van een BMW sterk vergroot is de dynamische stabiliteitscontrole (DSC). Dit verbetert de veiligheid door voertuigcontrole mogelijk te maken, zelfs in ongunstige rijomstandigheden of op moeilijke oppervlakken. DSC is de kern van de chassiscontrolesystemen in BMW-voertuigen.

BMW stabiliteitscontrole

De dynamische stabiliteitscontrole zorgt voor de hoogst mogelijke stabiliteit tijdens het rijden en maximaliseert de tractie van alle wielen bij het wegrijden of accelereren. Het is in staat om de eerste tekenen van oversturen of ondersturen te detecteren en helpt het voertuig veilig op koers te houden, zelfs als de banden verschillende gripniveaus hebben.

Online BMW onderdelen bestellen

Om het rijplezier van een BMW op peil te houden, is het zeker raadzaam tijdig versleten onderdelen te vervangen. Wie zelf een BMW rijdt of deze moet repareren of onderhouden, zal gegarandeerd baat hebben bij een bezoek aan onze website, waar een ruim assortiment aan BMW onderdelen beschikbaar is, die allemaal online te bestellen zijn.

BMW onderdelen online

Bij dutchcarparts.nl bent u terecht voor nieuwe en gereviseerde BMW onderdelen, waarmee u kapotte originele BMW onderdelen kunt vervangen of repareren om deze klasse auto weer net zo goed als nieuw te maken. BMW onderdelen online bestellen kan bij ons veilig en snel. Een verdamper met slotsysteem kopen kan bij wijze van spreken binnen een moment.

Van BMW remschijven tot BMW spiegels

Voor alle BMW modellen hebben we een uitgebreide selectie. Daartoe behoren BMW remschijven tot BMW remblokken en de BMW trekhaak. Diverse filters zoals de BMW luchtfilters, BMW oliefilter en BMW brandstoffilter hebben we ook in voorraad, alsook verschillende pompen zoals de BMW waterpomp of BMW stuurbekrachtigingspomp. Op zoek naar onderdelen van andere merkenzoals HondaMazda enVolvo? Bekijk op uw gemak ons online assortiment.

BMW E46 onderdelen

De BMW E46 is een versie die het al grote rijplezier op een nóg hoger niveau brengt. Pre's zijn bijvoorbeeld dat de lichten eenmaal knipperen bij het vergrendelen van de auto en twee keer bij het ontgrendelen, dat de zijspiegel aan de passagierszijde alleen achteruit kantelt als de aanpassingsknop zich aan de linkerkant bevindt en dat de auto na ongeveer vijftien minuten in een soort slaapmodus gaat.

Onderdelen BMW E46

Ook leuk is dat de kofferbakmat omkeerbaar is, de batterij handig in de kofferbak is geplaatst en het richtingaanwijzerlampje blijft branden wanneer de richtingaanwijzer inschakelt, terwijl het contact is uitgeschakeld. Helemaal handig is uiteraard de gordelclip bij een ongeval echt samentrekt, de alarmknop knippert bij werkelijke gevaren en de externe kofferontgrendeling alleen werkt wanneer alle deuren open zijn. Ook van de BMW E46 hebben we trouwens oerdegelijke onderdelen beschikbaar ter vervanging van versleten of defecte originele BMW onderdelen.

BMW OEM onderdelen

Vele BMW-liefhebbers, monteurs en doe-het-zelvers volgen de discussies over de vraag of het beter is om met BMW OEM-onderdelen te werken of met de aftermarket-versies. Autoverzekeraars geven meestal de voorkeur aan dit laatste, omdat ze meestal goedkoper zijn dan BMW-fabrieksonderdelen, terwijl BMW-eigenaars normaal gesproken nooit iets anders dan originele BMW-auto-onderdelen zouden gebruiken. Uiteraard betaalt u bij dutchcarparts.nl gegarandeerd de laagste prijzen voor alle componenten in onze BMW OEM-onderdelencatalogus en onze grote voorraad onderdelen en accessoires voor de aftermarket.

Originele onderdelen BMW

De OEM in OEM-onderdelen staat voor "Original Equipment Manufacturer". Dit betekent dat het wordt vervaardigd door het bedrijf dat het voertuig heeft ontworpen en gebouwd. Als u het voertuig meeneemt naar een erkende BMW-dealer voor reparaties, is het een uitgemaakte zaak dat de technici alleen originele onderdelen gebruiken. Dit zal meestal erg duur zijn.

BMW onderdelen online bestellen

Als u echter uw eigen reparaties en onderhoudsopdrachten uitvoert via onze online BMW OEM-onderdelencatalogus, dan zult u merken dat we zeer betaalbare prijzen bieden op BMW-fabrieksonderdelen. Bekijk de onderdelen voor bijvoorbeeld model X3 (E83) SUV 2003 - 2010op uw gemak en bestel ze online. Bij dutchcarparts.nl houden we een uitstekende service hoog in het vaandel. Wij garanderen u concurrerende prijzen, een snelle levering en een brede keuze in merken. Bovendien zorgen we ervoor dat alle bestelde onderdelen netjes verpakt zijn. Neem ook eens een kijkje op onze andere pagina's voor merken zoals Kia en Peugeot.

Al onze BMW modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL