dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Audi auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

AUDI AUTO ONDERDELEN

Audi Onderdelen kopen

Audi onderdelen snel online kopen op dutchcarparts.nl. Selecteer hieronder het model en vervolgens het type Audi of vul het kenteken in om de juiste automaterialen voor de geselecteerde Audi in het menu te tonen.
TIP ! gebruik het bovenste menu om sneller onderdelen te vinden.

Dit Duits automerk staat bekend om hun betrouwbaarheid en comfort. Met de slogan ´Vorsprung Durch Technik´ produceert Audi een breed scala aan auto´s en is dit het topmerk van de Volkswagen Groep. In de jaren ’80 heeft Audi de Quattro aandrijflijn geïntroduceerd, van deze techniek wordt tot op heden nog volop gebruik gemaakt.

Audi is vanaf de jaren ´70 prominent in de autosport, met overwinningen in de rally en lange afstandsracen onder andere in Le Mans en Daytona.

Audi is opgericht in 1899 door August Horch en een aantal partners onder de naam Horch Automobielwerke. Na tien jaar eindigt deze samenwerking, en ging Horch verder met een bevriende partner in een nieuw autofabriek onder de naam Audi. Deze naam werd bedacht door de zoon van de nieuwe partner. In de jaren ´30 ging Audi met drie andere autofabrikanten (DKW, Horch en Wanderer) samenwerken onder de naam Auto Union. Het bekende logo met vier ringen symboliseert deze samenwerking. Uiteindelijk is alleen de naam Audi hier van overgebleven.

Audi Onderdelen Online Bestellen

Bij dutchcarparts.nl leveren wij nieuwe en gereviseerde Audi onderdelen om de kapotte originele Audi onderdelen te vervangen of repareren. Je kunt veilig online Audi onderdelen bestellen voor alle onderstaande Audi modellen met een uitgebreide selectie van bijvoorbeeld Audi remschijven, Audi remblokken, Audi trekhaak, Audi dakkoffer, Audi fietsendrager, Audi bougies, Audi luchtfilters, Audi oliefilter, Audi kachelmotor, Audi brandstoffilter, Audi accu, Audi veren, Audi waterpomp, Audi stuurbekrachtigingspomp, Audi koppeling set, Audi draagarmen, Audi distributieriem, Audi schokdempers, Audi plaatwerk, Audi ruitenwissers, Audi spiegels, Audi koplampen, Audi achterlicht, Audi slot, Audi dakantenne en nog veel meer

Al onze Audi modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL