dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

    Home > Merken > Alfa Romeo auto onderdelen
auto onderdelen webwinkel

GEKOZEN AUTO


Bouwjaar:
-

Motor:
, kW

onderdelen op kenteken zoeken

ZOEKEN OP KENTEKEN

Kenteken onbekend?

auto onderdelen webshop

ALFA ROMEO AUTO ONDERDELEN

 Alfa Romeo: de geboorte van een legende

De oorsprong van Alfa Romeo gaat terug tot The SocietàItalianaAutomobiliDarracq, opgericht in 1906 en gevestigd aan de 95, Strada del Portello, Milaan, Italië. Toen de economische tegenspoed in 1909 toesloeg, werden bedrijfsaandelen overgenomen door de algemeen directeur van de organisatie, de Italiaanse aristocraat Ugo Stella. Op 24 juni 1910 voerde Stella een herstart door en hernoemde hij zijn fabriek AnonimaLombardaFabbricaAutomobili: A.L.F.A. oftewel Alfa. 

Alfa's jonge technische directeur, Giuseppe Merosi, was een ambitieuze jongeman die begon met de verkoop van fietsen. Kort daarna was Merosi bezig met het ontwerpen van auto's en motorfietsen voor Fiat en Bianchi. Bij Alfa ontwierp Merosi het eerste voertuig dat uit de nieuwe productielijn kwam in Portello in Milaan, Italië. De 24HP had een enkele blokmotor van 4,1 liter, een enkele aandrijfas en bereikte een topsnelheid van 62 mph.

Diverse modellen Alfa Romeo

In de afgelopen jaren heeft Alfa Romeo een aantal markante modellen op de markt gebracht. Daartoe behoren onder meer de gezinswagen Alfa Romeo 1900, de moderne en praktische Alfa Romeo-ontwerper OrazioSattaPuliga en de Frecciad'Oro. Maar ook de Spider- en Giulia-series omvatten opmerkelijke, stijlvolle en prachtig gevormde auto's, waarvan u bij dutchcarparts.nl overigens de onderdelen online kunt bestellen.

Onderdelen Alfa Giulia

Alfa Romeo lanceerde het Giulia-model in 1962 op het circuit van Monza. Deze nieuwe sedan van Alfa had een nieuw aerodynamisch uiterlijk - gebogen voorruit, afgeronde koplampen en nokkenas - en was uitgerust met een 1.6 l motor die 92 pk levert en een topsnelheid van 102 mph haalt.

Elegante en dynamische Alfa Giulio

Mechanisch gezien is de Alfa Romeo Giulia begaafd met een perfecte gewichtsverdeling van 50:50 en één van de beste vermogen / gewichtsverhoudingen in het segment. Een volledig Italiaans ontwerp, zowel aan de buitenkant als aan de binnenzijde van de vierdeurs-versie. Net als de rest uit de stal van Alfa Romeo blijft de Giuila 2014dicht bij de elegante maar dynamische stijl van het bedrijf, gekenmerkt door een groot gevoel voor proportie, eenvoud en zorg voor de oppervlaktekwaliteit. 

Onderdelen alle modellen Alfa Romeo

Bent u de trotse eigenaar van een Alfa Romeo Giulia of één van de andere, prachtige uitvoeringen, zoals de 145146156 en 159 Alfa Romeo? Bestel online alle benodigde onderdelen ter vervanging of reparatie van defecte of versleten onderdelen. Ook van andere merken zoals HondaMazdaVolvo hebben we betrouwbare en oerdegelijke onderdelen.

Onderdelen Alfa 147

Het verhaal gaat dat Henry Ford zijn hoed afnam toen hij een Alfa Romeo zag passeren. En dat Enzo Ferrari huilde als een baby op de dag waarop hij de Alfa's wist te verslaan. Alfa Romeo is door de vorige eeuw heen gekomen en heeft vele gedenkwaardige pagina's bijgedragen aan de geschiedenis van de auto.

Onmiskenbare ontwikkeling

De ontwikkeling van het merk Alfa Romeo is vanaf 1910 tot heden onmiskenbaar. De perceptie van Alfa Romeo is een parallelle reis door de evolutie van de Italiaanse en internationale traditie van autorijden. In boeken en films wordt Alfa Romeo afgebeeld als een object van verlangen, een statussymbool, een beeld van schoonheid en Italiaanse expressie. De 147 belichaamt alles dat Alfa is.

Van koplamp tot versnellingsbak Alfa 147

Van de Alfa 147, met name de Hatchback 2000 – 2010, hebben we bij dutchcarparts.nl vrijwel alle onderdelen beschikbaar: van de versnellingsbak en de koplamp van de Alfa 147 tot zelfs de draagarm van de Alfa 147. Deze Alfa onderdelen kunt u snel, veilig en gemakkelijk online bestellen. Ook voor Alfa Romeo 147tuning bent u bij ons terecht.

Alfa Romeo onderdelen online bestellen

Bij dutchcarparts.nl hebben we nieuwe en gereviseerde Alfa onderdelen beschikbaar. Deze onderdelen kunt u veilig online bestellen. Voor alle onderstaande Alfa Romeo modellen hebben we een uitgebreide selectie aan onder meer Alfa remschijven en Alfa remblokken, maar ook de Alfa trekhaak, de Alfa dakkoffer en de Alfa fietsendrager. Op zoek naar Alfa bougies? Ook die zijn bij ons verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de diverse filters, zoals de Alfa luchtfilters, Alfa oliefilter en Alfa brandstoffilter.  

Van Alfa ruitenwissers tot Alfa dakantenne

Andere onderdelen in ons ruim assortiment zijn de Alfa kachelmotor, de Alfa accu en diverse pompen, waaronder de Alfa waterpomp en de Alfa stuurbekrachtigingspomp. Ook draagarmen, schokdempers, spiegels en koplampen van de Alfa Romeo Spider (105/115) Cabrio 1966 – 1995kunt u bij ons vinden.

Alfa Romeo accessories

Bent u echter op zoek naar andere Alfa Romeo accessoires? Ook daarvoor bent u bij ons terecht. Een Alfa Romeo embleem bestellen of een Alfa romeo logo kopen kan bij ons snel en gemakkelijk. Ook de Alfa verdamper rvs met slotsysteem en andere Alfa parts kunt u online kopen. Bezoek onze andere pagina's voor merken zoals Chrysler en Mitsubishi.

Al onze Alfa Romeo modellen

Maak een keuze uit een van onderstaande modellen.

SELECTEER ONDERDEEL

auto onderdelen zoeken