dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

autoonderdelen
auto onderdelen kopen
auto onderdelen kopen

SPECIAAL GEREEDSCHAP

Bij bepaalde reparaties en verschillende auto merken is speciaal gereedschap noodzakelijk. Iedere sleutelaar loopt wel eens vast omdat ze alleen met standaard gereedschap niet verder kunnen. Wij bieden een breed assortiment gereedschap aan voor automotive toepassingen van diverse topmerken zoals Kukko, Midlock, Super Ego, SecoRüt, Gefo, UView, 3M, Pressol enzovoort.

  • Technisch gereedschap -  Bij het vervangen van bijvoorbeeld een distributieriem is speciaal gereedschap nodig om de nokkenassen en het vliegwiel in de juiste positie te zetten. Fuseekogels kunnen losgemaakt of verwijderd worden met behulp van een demontagevork. Voor het verwijderen van veren,  homokineten en ashoezen zijn er ook handige speciale gereedschappen.
  • Testen & Meten – Test en diagnose apparatuur voor de basis functies van de auto.
  • Remmen gereedschap – Alle benodigde speciaal gereedschappen voor  reparatie en service van remsystemen zoals remontluchters, ontluchting sleutels, rem knechten, remveertangen, remmen reiniger en remzuiger terugstel apparatuur.
  • Bougie en verstuiver gereedschap – Hier bieden wij speciale gereedschappen aan zoals bougie en verstuiver sleutels, voelermaten, penbobine sleutels en schroefdraad reparatie sets.
  • Momentsleutel (of draaimomentsleutel) – Dit is een sleutel waarmee je zelf het aandraaimoment voor bouten en moeren kan instellen. De fabrikanten geven aan welke aanhaalmomenten gebruikt moeten worden voor diverse onderdelen in newtonmeter (Nm). Momentsleutels zijn beschikbaar in een simpele mechanische uitvoering, maar tegenwoordig ook digitaal.
  • Oliefilter sleutels – Speciaal gereedschap voor het verwijderen en monteren van oliefilters
  • Olie plug sleutels – Bij sommige auto merken bijvoorbeeld Citroen, Volvo en Audi zijn verschillende speciale olieplug sleutels nodig. Deze sleutels kunnen vierkant, veelkant, torx (met of zonder gaatje) zijn. Om de olie, carter, en versnellingsbak aftappluggen te monteren en verwijderen.
  • Uitdeuk gereedschap – Om schade te herstellen hebben wij professioneel uitdeuk gereedschap in ons assortiment. De meest voorkomende hamers en handtassen en complete uitdeuk sets zowel handmatig als hydraulisch.
  • Hulpgereedschap – Een mooi assortiment hulpjes zoals magneten, spiegeltjes, mechanische vingers en controlelampjes.

SELECTEER ONDERDEEL