dé webwinkel voor alle auto onderdelen

Bel ons : 085-0400350

autoonderdelen
auto onderdelen kopen
auto onderdelen kopen

GEREEDSCHAPWAGENS

De inrichting van een gereedschapwagen is een persoonlijke keuze. Sommige kiezen voor één merk, andere voor een combinatie van de beste tools van verschillende merken.

Het omvangrijke assortiment van auto gereedschap vraagt om een gereedschapskar met voldoende ruimte. Het is aan te raden om een kar met veel platte laden en een of twee diepe laden te kiezen en het is ook fijn als niet alle laden gevuld zijn. Over de jaren wordt het gereedschappenassortiment zeker aangevuld.

De gereedschapskar moet soepel over de werkplaatsvloer kunnen rollen en een groot gewicht kunnen dragen, daarom zijn duurzame wielen en een goede constructie ook van belang.

Een stevig werkblad bovenop is praktisch en functionele zijkanten besparen ruimte in de laden om bijvoorbeeld grote gereedschappen te bevestigen zoals persluchtsleutels en momentsleutels, maar ook om spuitbussen, papierrollen en dergelijke bij de hand te hebben. Een goede kar heeft ook een vergrendelingsysteem waarmee alleen één lade tegelijk open kan, dit voorkomt dat de kar omvalt. 

De meeste gereedschappenleveranciers bieden ook inlays (inleg modules) aan, die op de maat van de laden aangepast zijn. Deze zorgen voor een rammelvrije gereedschapwagen en overzicht waardoor missend gereedschap direct opvalt!

Wij kunnen vrijwel alle gereedschapwagens leveren van de merken Hazet, Gedore, Airpress en Kraftwerk zowel gevuld als leeg.

SELECTEER ONDERDEEL